Events
ESG 2022 • Raportarea Non-Financiară de Sustenabilitate în România
November 24, 2022, ,

 ESG 2022 

Raportarea Non-Financiară de Sustenabilitate în România 

24 Noiembrie. Grand Hotel București - a 3-a ediție anuală

Raportarea ESG • EU Taxonomy • Impactul de Mediu • Economie Circulară 

Factorii ESG joacă un rol din ce in ce mai important în creșterea competitivității, iar performanța non-financiară a unei companii este esențială în asigurarea succesului.

Abordarea corectă a raportărilor privind performanța non-financiară este crucială, iar investițiile responsabile care țîn cont de impactul factorilor de mediu, sociali și de guvernanță (ESG) sunt concepte cheie ale unei strategii de afaceri bazate pe principii sustenabile.

Teme abordate:

  • Viitorul raportării datelor ESG și armonizarea cu directivele Uniunii Europene.
  • Strategia de Sustenabilitate ESG - Instrument indispensabil pentru competitivitate 
  • Standarde de raportare ESG – Uniformizarea cadrului de raportare si indicatori
  • Cresterea transparentei de raportare a datelor ESG si evitarea dublei raportări
  • Indicatorii ESG și rentabilitatea investiției - încorporarea datelor ESG în deciziile de investiții
  • Rolul raportării non-financiare și impactul pe care îl are în business și societate

 

INFORMATII GENERALE

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care apar motive de forță majoră, sau reglementari ale autoritatilor care interzic sau limiteaza accesul la conferinte, organizatorul își rezervă dreptul de a anula evenimentul in format fizic, fiind organizata transmisia exclusiv online. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine iar taxele de participare rambursate.

Politica de returnare sume de participare:

- daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la 45 zile calendaristice anterior evenimentului se returneaza integral suma achitata;

- daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la 30 zile calendaristice anterior evenimentului se returneaza 70 % din suma achitata;

- daca solicitarea pentru anulare se face cu pana la 15 zile calendaristice anterior evenimentului se returneaza 50 % din suma achitata;

- daca solicitarea pentru anulare se face cu mai putin de 7 zile anterior evenimentului nu se returneaza suma achitata.

În cazul în care conferința va fi anulată din cauza forței majore, indisponibilității locului conferinței, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În caz de anulare, toți participanții vor fi informați cu promptitudine. În acest caz, toate taxele de înregistrare vor fi rambursate:

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și stoca datele dvs. personale pentru pregătirea și executarea conferinței, precum și pentru a vă informa despre proiectele viitoare legate de sectorul dumneavoastra de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise doar partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței ca parteneri în scopuri de urmărire. Dacă aveți întrebări despre politica noastră de confidențialitate și despre prelucrarea e-mailului și a datelor personale conexe, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro

 

Program
Speakers
Sponsors
Media partners
Venue
Rezerva

Detalii de participare:

- Taxa de participare la ESG 2022 - Raportarea Non-Financiară de Sustenabilitate în România  este de 79 € + TVA/persoană.
- Discount 15% Early Bird pentru înregistrările și plata până la data de 10 noiembrie 2022.


NOTĂ:
- În urma inregistrării, veți primi o factură. Plata se poate face doar prin transfer bancar și trebuie procesată până la data evenimentului.
- Dacă nu aveti un cod de discount, puneți NU în fila Cod de reducere.

Taxa include participarea la sesiunile de conferință, pauzele de cafea și prânzul, precum și prezentările vorbitorilor. Toate taxele de înregistrare menționate mai sus exclud TVA-ul de 19%.


Link către site-ul locației: https://www.grandhotelbucharest.ro/

Govnet Next Events