Events
Conferința Națională ALB România - Asociația Societăților Financiare
November 15, 2018, JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTE, BUCURESTI

 Conferința Naționala ALB Romania

Asociația Societăților Financiare Editia a XVI-a • 2018 

15 Noiembrie, 2018 • JW Marriott Grand Hotel Bucuresti • Sala Grand Ballroom

Membrii industriilor de leasing si credit de consum din cadrul ALB - România, Asociația Societăților Financiare, specialisti din departamentele juridice, financiar-contabile si logistica, reprezentanți ai autorităților, sunt invitati sa participe la editia a XIVI-a a Conferintei Anuale ALB România.

În 15 noiembrie, Hotelul Marriott din Bucuresti va fi locul în care companiile de leasing de consum și de credit de consum vor dezbate împreună cu reprezentanții autorităților, clienților și colaboratorilor oportunitățile și provocările pe termen mediu, precum și viitoarele direcții de dezvoltare ale sectorului instituțiilor financiare nebancare.

Conferința dorește să fie un forum real de discuții între reprezentanții industriei, autoritățile de reglementare și control, precum și întregul lanț de clienți și parteneri implicați în acest segment de activitate.

INFORMATII GENERALE

Limba de desfasurare si prezentare: română și engleză, cu traducere simultană.

Înscriere: Taxa de participare la conferință este de 590 RON + TVA / persoană.

  • Taxa include participarea la sesiunile de conferințe, pauzele de cafea și masa de prânz, precum și documentele lucrărilor conferinței.
  • Toate taxele de înregistrare menționate mai sus exclud 19% TVA în România.

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care conferința va fi anulată din motive de forță majoră, indisponibilitatea locului de desfășurare a conferinței sau pentru alte motive obiective, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine. În acest caz, toate taxele de înregistrare vor fi rambursate.

Plata: Plata se poate face prin transfer bancar inainte de eveniment. Luați în considerare disponibilitatea limitată a locurilor si termenul de procesare a plaților, prin urmare vă recomandăm ca înregistrările să fie făcute înainte de săptămâna evenimentului.

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței . Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro 

 

Program
08:31 - 09:00
Conferința Naționala ALB Romania

Programul editiei 2018 va fi anuntat in perioada urmatoare.

Pentru detalii ne puteti contacta la adresa sales@govnet.ro

Speakers
Sponsors
Media partners
Venue
JW Marriott Bucharest Grand Hote
BUCURESTI
Phone:
web:

JW Marriott Bucharest Grand Hotel welcomes you to Romania's capital city with historic elegance and an unwavering commitment to excellence. Located next door to the Palace of the Parliament, our hotel is just a few moments from Bucharest's legendary Old Town, and provides convenient access to both railway and subway stations.

Registration

Taxa de participare la Conferinta Nationala ALB Romania editia 2018 este de 590 LEI + TVA/ persoana.

NOTA: 
  • Discount pentru un numar de minim 3 participanti din partea aceleiasi companii - 10%
 
Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la tel: 0372.900.670 sau e-mail la sales@govnet.ro
Govnet Next Events